6A Open 15.-16.6.2019 Kuusankosken Ampujat ry 60-vuotis juhlakilpailu ja näyttökisa EM-Bolognaan

Tervetuloa 6A:lle 6A Open oli ensi kertaa järjestettäessä 2016 pistoolikilpailu uudella, kevyemmällä otteella. Vuonna 2019 kisa järjestetään jo 4. kerran. Kilpailu on kiväärkisa, joka ammutaan ennätyskelpoisena kilpailuna ja se on myös Kuusankosken Ampujien 60-vuotis juhlakilpailu. Kilpailussa ammutaan kaikki SAL:n sarjat ja tukisarjat.

Tiedote koskien Y70, Y75 ja Y80 -sarjojen asentokilpailua: kisassa ammutaan 2x30 ls, eikä 3x20 ls!!!

*** HUOM!O!!! *** Kisoissa ammutaan 28 parhaan makuutuloksen ampuneen kesken pudotuskilpailu - 6A Open Special, joka on myös varsinainen KuusA:n 60v juhlakisa.

28 parasta tulosta määräytyy peruskilpailun kilpailusuorituksen keskiarvon mukaisesti, ikäsarjasta riippumatta, junnusta vaariin, koskien myös tukisarjalaisia!

 

Nyt siis myös tukisarjalaisilla on mahdollisuus haastaa kansallisen tason huiput! 6A Open Special -pudotuskilpailuun on erillinen osallistumismaksu, 10€. Kisassa on erinomaiset palkinnot - ehkä parhaat - ja sykettä nostavaa jännitystä. • pudotusvaiheessa kahden perättäisen laukauksen paras tulos, voittaa 60€ ja kisan viimeisellä yhdeksällä laukauksella, jokaisen laukauksen paras tulos on 60€ arvoinen! • lisäksi kolme parasta saa rahapalkinnon - kuten todettua, palkinnot ovat ehkä parhaat siihen asti, että KuusA täyttää 70 vuotta!

• 6A Open Special -kilpailuun virallinen ja ilmoittautuminen & käteismaksu kisapaikalla, Tyrrissä.

Alustavan kiinnostuksen voi jättää kilpailuilmoittautumisen lisätietokenttään, vaikkapa merkinnällä "6A Open Special kiinnostaa" - ketäpä ei kiinnostaisi!

 

*** HUOM!O!!! ***